Το pttlgr και η σχολή ESP+ ανακοινώνουν τους φιναλίστ του μεγάλου μας διαγωνισμού φωτογραφίας, Ιστορία του Δρόμου.

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ είχαμε και συμμετοχές από Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Με τον διαγωνισμό Ιστορία του Δρόμου, ένα εσκεμμένα ευρύ θέμα ώστε τόσο το πλαίσιο των εννοιών «ιστορία» «δρόμος» και ο προτεινόμενος συνδυασμός τους να επιτρέπουν κυριολεκτικές και μεταφορικές φωτογραφικές ερμηνείες, θελήσαμε να κινητοποιήσουμε τα φωτογραφικά σας ένστικτα.

Οι συμμετοχές που λάβαμε δυσκόλεψαν αρκετά την κριτική μας επιτροπή να επιλέξει τις καλύτερες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φωτογράφους που πήραν μέρος στον διαγωνισμό μας. Η συμμετοχή σας είναι μία ιδιαίτερη τιμή για όλους μας.

Το δύσκολο έργο έπεσε στους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής, Αναστάσιο Κεσίδη – Καθηγητής Φωτογραφίας και Διευθυντής της esp+, Μανώλης Σκούφιας – Διδάκτωρ Φωτογραφίας και Διευθυντής σπουδών της esp+ και Θεόφιλο Στουπιάδη – Καθηγητής Φωτογραφίας της esp+.

Ας δούμε μαζί στην επόμενη σελίδα τους φιναλίστ.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία για τα προγράμματα Creative I & Creative II ή Τεχνική Λήψης Φωτογραφικής Εικόνας ή Επεξεργασία Φωτογραφικής Εικόνας | Adobe Photoshop του εξ αποστάσεως προγράμματος e-learning ESP συνολικής αξίας έως και 450€.

Η ανακοίνωση του νικητή μας θα γίνει στην ζωντανή εκπομπή μας/Podcast, Angle of View, στις 5 Απριλίου, Δευτέρα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *