Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε πως θα εξελιχτεί η πανδημία με τον κορονοϊό COVID-19, αλλά τελικά με βαριά καρδιά αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τον φετινό μας διαγωνισμό “Τα έθιμα μας”.

Η πανδημία ακύρωσε για το 2020 όλα τα καρναβαλικά έθιμα στην Ελλάδα και το Πάσχα με τα δεκάδες έθιμα του, ενώ και μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι αμφίβολο ποια θα είναι η κατάσταση για γιορτές και έθιμα που κανονικά πραγματοποιούνται μέσα στο καλοκαίρι.

Η ομάδα του pttlgr και του LensViewgr σε συνεννόηση με την κριτική μας επιτροπή θεώρησε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του μεγάλου μας διαγωνισμού “Τα έθιμα μας”.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση στους χιλιάδες αναγνώστες του pttlgr και τους εκατοντάδες φωτογράφους που έστειλαν ήδη την συμμετοχή τους.

Ο διαγωνισμός “Τα έθιμα μας” ευελπιστούμε να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021, αναλόγως και πως θα εξελιχτούν τα πράγματα με τον κορονοϊό και πότε θα επανέλθουμε στην κανονική ζωή και τέλεση εθίμων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Οι συμμετοχές που έχουν αποσταλεί αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιηθούν στον νέο διαγωνισμό.

Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό “Τα έθιμα μας” θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του 2020, εφόσον αυτό είναι εφικτό από την εξέλιξη της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Ευχαριστούμε τους φωτογράφους που έστειλαν την συμμετοχή τους και τους καλούμε να συνεχίσουν να φωτογραφίζουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.