Μέχρι τις 20 Ιανουρίου μπορείτε να μας στείλετε την καλύτερη φωτογραφία σας με θέμα την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Τι είναι; Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσους ξεκινάνε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας! Ανεβάζετε στο LensView και στη νέα στήλη FotoView τις φωτογραφίες σας και εμείς στο τέλος του μήνα θα κάνουμε ένα βίντεο, με το οποίο θα σχολιάζουμε τις εικόνες σας, θα μιλάμε για τα λάθη και πως μπορείτε να τις βελτιώσετε, αλλά θα προβάλλουμε και όσες εικόνες μας έκαναν εντύπωση με την πρωτοτυπία και την ποιότητα τους!

Η δεύτερη ενότητα έχει ξεκινήσει! Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου ανεβάζετε μία φωτογραφία και εμείς θα κάνουμε συζήτηση γύρω από αυτή και θα την ανεβάσουμε στο YouTube!

Το θέμα μας είναι εορταστικό οπότε στείλτε μας την καλύτερη σας φωτογραφία από τις φετινές γιορτές! Δεν έχει σημασία με τι βγάζετε φωτογραφίες, φιλμ, compact μηχανή, DSLR, mirrorless, smartphone! Θέλουμε να τις δούμε όλες! Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε σε σχέση με την φωτογραφία και τον φωτογραφικό εξοπλισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *